Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
ABW Bestratingen: scherpe offerte, vakwerk tot in de details

Wilt u uw oude terras of oprit vervangen? Bent u op zoek naar een offerte voor wegenbouw of bestratingen in Turnhout? Reken op onze allround knowhow.
Kasseien leggen of bestratingen in de regio Turnhout?

A.B.W. heeft jaren ervaring met kasseien, natuursteen of kleiklinkers leggen. Bovendien wordt u altijd snel geholpen: we hebben voldoende personeel in huis om elk project binnen de kortste keren aan te vatten.
A.B.W. Bestratingen is de referentie in de regio Turnhout.

Voor de aanleg van opritten, terrassen en tuinpaden. Daar hebben we jaren ervaring mee.

Oprit en terras

A.B.W. Bestratingen is de referentie in de regio Turnhout voor de aanleg van opritten, terrassen en tuinpaden. Gaat ook u voor esthetiek en duurzaamheid? Vraag dan een gratis offerte!

Bestratingen

Kasseien leggen of bestratingen in de regio Turnhout? Daar hebben we jaren ervaring mee. Niet alleen voor steden en gemeenten, maar ook voor particulieren en kleine of grote bedrijven.

Onderhoud

Wilt u uw terras of oprit klaarstomen voor het komende decennium? Dan komen onze specialisten bij u langs voor een grondige reiniging en restauratie. Vaarwel onkruid en mos!
Specialiteiten

Bestratingen in Turnhout: vervang uw oude tegelvloer door natuursteen

Een oprit of terras met kasseien of in natuursteen geeft uw woning een nieuwe dimensie. Het straalt niet alleen klasse en duurzaamheid uit, maar vereist amper onderhoud en gaat decennia mee.

Wilt u uw oude oprit of terras vervangen door natuursteen, kleiklinkers of kasseien? In de regio Turnhout geen beter adres dan A.B.W. Bestratingen. U vindt er het grootste assortiment duurzame materialen in de regio. Van Belgische porfier (gezaagd of ongezaagd) tot allerlei soorten arduin of Portugees graniet.

A.B.W. werkt vooral voor particulieren, bedrijven en overheden. U kunt bouwen op onze jaren ervaring met alle soorten wegenwerken en bestratingen in Turnhout. Zowel voor algemene als openbare aanbestedingen.

Waarom kiezen voor A.B.W.? Een aantoonbare expertise, een stipte planning, snelle oplevering en scherpe prijzen. Wij geven het volle pond om van uw terras, oprit, parking of tuinpad een esthetisch meesterwerkje te maken.

Meer weten? Neem contact op via deze website voor meer informatie, een gratis offerte of enkele foto’s van recente realisaties. En u hoort heel snel van ons!

Bestratingen in Turnhout: kies voor de topkwaliteit en -service van A.B.W.

Uw garantie op topkwaliteit en een super service? Duurzaam materiaal, een team van opgeleide stielmannen en onze ambitie om van élke klant een tevreden klant te maken.

A.B.W. heeft jaren ervaring met kasseien, natuursteen of kleiklinkers leggen. Bovendien wordt u altijd snel geholpen: we hebben voldoende personeel in huis om elk project binnen de kortste keren aan te vatten.


Waarvoor kunt u terecht bij A.B.W.?

• Alle soorten bestratingen in Turnhout
• Kasseien leggen, zagen en invoegen
• Aanleg van mozaďekkasseien
• Plaatsen van platines en sierbestratingen
• Levering van natuursteen (hardsteen, porfier, arduin, graniet,…) en gebakken kleiklinkers

Droomt u van een stijlvol nieuw terras in natuursteen of een uitnodigende nieuwe oprit met kasseien? Neem dan contact op via deze website voor meer info over bestratingen in Turnhout.

U kunt bij ons terecht voor alle werken: van terras, oprit, tuin- of voetpad tot de aanleg van grote parkings.
Vraag een vrijblijvende offerte voor uw project!
© 2013-2017 A.B.W. bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
A.B.W. bvba
Industrieweg 18
2340 Beerse
Tel.: +32 14689600
Fax: +32 14689608
Contacteer ons